Originalet – sedan 1937

Originalet – sedan 1937

Carmex är stolt att få vara en del av den amerikanska historien. Alfred Woelbing uppfann Carmex 1937, när han ville läka sina egna torra och spruckna läppar.

Alfred och hans fru tillverkade Carmex hemma i sitt eget kök. Varje liten glasburk fylldes för hand och han sålde glasburkarna bl a till apotek från sin bils baklucka. “Djungeltelegrafen” gjorde så att Carmex blev en stor succé. Sedan dess har Carmex blivit en internationell favorit, och mer än 130 Carmex produkter säljs varje minut över hela världen! Produkten har fått en kultstatus, och är älskad av kändisar och make-up artister över hela världen. Tredje generationens Woelbing driver fortfarande företaget, och du hittar Carmex i mer än 30 länder.

 

Her kan det komme bildetekst.
Alfred Woelbing tillverkade sin första burke med Carmex i 1937. Sedan dess har Carmex blivit en av världens mest populäraste läppbalsam – ca 130 st säljs varje minut.

 

Carmex är en av världens mest populäraste läppbalsam – ca 130 st säljs varje minut.

 

 

Pengarna tillbaka-garanti

Vi är så säkra på att du kommer att älska dina mjuka läppar och den sköna pirrande känslan som du får när du använder Carmex att vi lovar dig pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Garantin gäller endast en gång per person och hushåll. Ersättning betalas ut i värdecheck, giltig som betalningsmedel i dagligvaruhandeln.

Gör så här:

Skicka bara in ditt kvitto och EAN-kod från förpackningen och berätta varför du inte är nöjd. Glöm inte att skriva ditt namn, adress och telefonnummer.

Skicka till:

Carmex

Box 1279

164 29 Kista

Konsumentkontakt: 08-633 46 00